Verjaardagsfeest voor kinderen

Het verjaardagsfeest van uw kind is gegarandeerd een succes als u deze in De Tweesprong viert! Er zijn verschillende mogelijkheden voor uiteenlopende budgetten.

Klik hier voor de aanvraag van het verjaardagsfeest

 

Verjaardagsfeest in het zwembad 1 (zwemmen)

U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en iedereen gaat lekker zwemmen en spelen. Het zwembad is leuk genoeg, dus er hoeven geen aanvullende activiteiten te worden georganiseerd. U geeft er de voorkeur aan om thuis of op een andere plaats de jarige in de schijnwerpers te zetten en wat te drinken en te eten.

 

Verjaardagsfeest in het zwembad 2 (zwemmen en horeca-arrangement)

U komt met de jarige en zijn/haar gasten naar het zwembad en iedereen gaat lekker zwemmen en spelen. Het zwembad is leuk genoeg, dus er hoeven geen aanvullende activiteiten te worden georganiseerd. U wilt het zwemmen combineren met eten en drinken in De Tweesprong en de jarige daarbij in de schijnwerpers zetten. Daarom is in dit arrangement voor iedereen eten en drinken inbegrepen. De kinderen zitten aan een eigen gedekte tafel. U kunt kiezen uit twee menu’s. (Desgewenst kunnen kinderen een verschillende keuze maken.) Menu A bestaat uit patat, een snack (kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé), onbeperkt limonade, een ijsje en snoepje. Menu B bestaat uit twee lekkere (gezonde) broodjes, onbeperkt limonade, een ijsje en een snoepje. De jarige krijgt een cadeautje.

 

Verjaardagsfeest in het zwembad (huren van het zwembad)

U wilt met de jarige en zijn/haar gasten in het zwembad een uniek feestje organiseren en daarbij exclusief gebruik maken van het zwembad. Dan is het volledig afhuren van het zwembad een optie! U kunt dit feest combineren met een toegesneden horeca-arrangement.

 

Tarieven

Keuze verjaardagsfeest Tarieven
Verjaardagsfeest in zwembad 1  *€ 5,50 p.p.
Verjaardagsfeest in zwembad 2 (zwembad + eten en drinken)  *€ 13,40 p.p.
Verjaardagsfeest in zwembad (huur zwembad) Klik hier

* Bij 8 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het zwembad.
* Wordt het verjaardagsfeest gevierd tijdens een Halloween-, Après ski-, Tropcial party of een ander soort feest in het zwembad, dan gelden er iets hogere tarieven.

 

Springkussen

Geef je een feestje? Huur het springkussen! Spring en lach je gek! Leuk voor de kinderen om heerlijk uit hun dak te gaan met springen op het springkussen. Het springkussen is zowel binnen als buiten te gebruiken.

U kunt het springkussen dagelijks huren (7 dagen per week!). Reserveer het springkussen bij de receptioniste (071) 331 32 22 of neem per mail contact met ons op.

Tarief:          1 dag   € 100,-          2 dagen     € 175,-          (borg € 50,-)